For voksne

Click Here

De voksnes bruk og tilgang på verkstedet kan skje på ulike måter.

Det kan skje gjennom besøk på verkstedet, hvor det er mulig å drive med egne prosjekter og bruk av noen enkle verktøy eller gjennom medlemskap hvor man får full tilgang på alt utstyr.

Dette er hele tiden basert på at bruken er støttet oppunder av kurs og andre aktiviteter man har deltatt på hos oss, hvor formålet har vært å lære å bruke utstyret nok til å føle seg trygg på det. Derfra er er veien enkelt, mer kontinerlig bruk av verkstedet, et sted å være alene eller med venner og bruke stedet som en sosial samlingsplass for en enkelt kaffekopp eller for skaping av avanserte konstruksjoner og design.

For de voksne er verkstedet et sted hvor man kan dyrke alt fra en interesse man har drevet med hjemmefra til grunderskap/entreprenøskap og innovasjon og utvikling i bedriften man jobber i. Her er mulighetene mange. Er du en ildsjel og entusiast med sansen for kreativitet og utforskning? Er du en kunstner, teknolog eller konstruktør. Jobber du med et håndverk i yrkeslivet ditt? Da er dette plassen for deg.

Ved verkstedet forsøker vi å ha utstyr og maskiner til bruk for enhver interesse. Mangler vi noe? Da er det fitn om du kommer med forslag til utstyr vi kan kjøpe inn, slik at du kan få drevet med det du ønsker. Vi vet hvor kostbart utstyr kan være og derfor tror vi på den muligheten man har til å anskaffe utstyr gjennom gavemidler for å støtte oppom skaperkraften i lokalsamfunnet.

For de voksne har vi de samme muligheten som for barn og ungdom, men her er det kanskje noe som går på graden av kompleksitet og ytterligere grensesprenging. Hva vet vi? Hva er ditt neste mål og prosjekt? Her skal du som voksen få mulighet til i å ta i bruk maskiner, utstyr og verktøy for å utvikle alle mulige slags konstruksjoner.

Nedenfor ser du noen videoer av hva vi kan tilby.

Laser gravering

Laserkutting

Metalldreiing

CNC Fresing

Tredreiing